Ny formand for MUDP-bestyrelsen

Publiceret 01-12-2021

Miljøminister Lea Wermelin har udpeget Jeanett Vikkelsøe til formand for Miljøministeriets pulje til udvikling af ny miljøteknologi (MUDP).

Jeanett Vikkelsøe er salgs- og marketingdirektør i Marius Pedersen A/S og har været medlem af advisory board for cirkulær økonomi.

 - Med Jeanett Vikkelsøe i spidsen for MUDP-bestyrelsen, står vi stærkt i forhold til at sætte fokus på den cirkulær økonomi i MUDP, så regeringens målsætninger for den grønne omstilling og cirkulær økonomi understøttes af virksomhedernes udvikling af miljøteknologiske løsninger. Danmark ligger med i front, når det gælder udvikling af ny miljøteknologi, og det er en position, som vi skal forsvare og udbygge – også inden for cirkulær økonomi, siger Lea Wermelin.

Jeanett Vikkelsøe har været medlem af MUDP-bestyrelsen siden 2019 og glæder sig til at overtage formandsposten fra Malou Aamund, som har været formand i 4 år.

- Jeg takker for udpegningen og kender MUDP-bestyrelsen fra mit arbejde som menigt medlem. Nu glæder jeg mig meget til, sammen med resten af MUDP-bestyrelsen, at bidrage med min viden og erfaring fra erhvervslivet. MUDP modtager ansøgninger der langt overstiger puljens størrelse og det illustrerer tydeligt, at danske virksomheder ønsker at løse fremtidens miljø-, klima- og ressourceudfordringer, siger Jeanett Vikkelsøe.

Yderligere oplysninger:
Karen Munch Mortensen, teamleder, MUDP-sekretariatet, mail Obfuscated Email, tlf. 22 46 52 82