Konference om det fremtidige fokus for MUDP

Publiceret 23-09-2015

Bestyrelsen for Det Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprograms (MUDP) inviterer nu både virksomheder, politikere og samarbejdspartnere til at give input til MUDPs prioriteter for de kommende fire år.

Det sker gennem en konference på Christiansborg den 22. oktober 2015, som afholdes med det formål at drøfte en ny strategi og retning for MUDPs arbejde de kommende fire år, samt at få konkrete input til, hvad der skal støttes i 2016.

”Vi vil gerne inddrage så mange interessenter som muligt i forhold til at sætte den nye retning. Det er vigtigt, at alle parter mødes og får delt erfaringer og holdninger, således MUDP også de kommende år kan bidrage til nye spændende løsninger – både til gavn for miljøet og danske arbejdspladser”, udtaler MUDP-bestyrelsesformand Pernille Blach Hansen.

Indlæg fra virksomheder og politikere

Dagen byder på inputs fra både politikere og virksomheder, der giver deres bidrag til MUDPs kommende prioriteter. Bl.a. vil Danfoss, Aarhus Vand, Aquaporin samt affaldsselskabet Nomi4s dele ud af deres udviklingserfaringer med støtte fra programmet. Desuden kommer der politiske indlæg fra Maria Gjerding (Enhedslisten), Ida Auken (Radikale), Erik Bonnesen (Venstre) og Carsten Bach (Liberal Alliance).

På konferencen får alle deltagere også mulighed for at give deres indspark til en ny strategi. Bl.a. i en workshop, hvor det skal diskuteres, hvilke opgaver MUDP skal arbejde med i fremtiden samt, hvilke temaer og problemstillinger MUDP skal støtte.

Læs mere om programmet (Link til PDF-program)