Vejledning om ansøgning om midler til fyrtårnsprojekter

Publiceret 26-06-2015

Der afholdes informationsmøde for alle interesserede om ansøgningsrunden for fyrtårnsprojekter d. 11. august kl. 14 - 16 i Miljøstyrelsen, Strandgade 29, 1401 København K, mødesal A1+A2. Her er der yderligere mulighed for at høre nærmere om opslaget og kravene til en ansøgning. Deltagelse i informationsmødet er ikke en forudsætning for at kunne ansøge om tilskud.

Vi gør opmærksom på, at der sammen med ansøgningsmaterialet findes en vejledning i udfyldelse af skemaet. Man kan også finde svar på typiske spørgsmål under FAQ.

Derudover er der mulighed for, at potentielle ansøgere til ansøgningsrunden for fyrtårnsprojekter kan booke et kort møde med sekretariatet for at afklare generelle spørgsmål vedrørende en ansøgning. Sekretariatet kan ikke bidrage med detaljeret vejledning til eller udformning af de konkrete ansøgninger.

Mødet vil være omkring ½-1 time og kan også foregå via telefon eller fx Lync. Det er muligt at booke et møde i uge 27 ved at sende en mail til , i uge 31 ved at sende en mail til eller i ugerne 32, 33, og 34 ved at sende en mail til eller . Sekretariatet holder ferie i ugerne 28-30.