Seminar om grøn eksport og partnerskaber den 12. december 2013

Publiceret 27-11-2013

En styrket eksport når vi går ud sammen?” - det er hovedspørgsmålet for et seminar den 12. december 2013 kl. 10-16, som afholdes i Eigtveds Pakhus. Seminaret sætter fokus på, hvordan partnerskaber kan styrke eksporten af grønne danske løsninger. Er et fagligt målrettet samarbejde mellem virksomheder og andre aktører en vej til at sætte skub i eksporten af grønne løsninger?”En styrket eksport når vi går ud sammen?” - det er hovedspørgsmålet for et seminar den 12. december 2013 kl. 10-16, som afholdes i Eigtveds Pakhus. Seminaret sætter fokus på, hvordan partnerskaber kan styrke eksporten af grønne danske løsninger. Er et fagligt målrettet samarbejde mellem virksomheder og andre aktører en vej til at sætte skub i eksporten af grønne løsninger?
Udenrigsministeriet, Eksportrådet og sektorministerierne, herunder Miljøministeriet, samarbejder allerede med virksomheder indenfor forskellige sektorer i partnerskaber om fremme af dansk miljøteknologi på flere eksportmarkeder – men kan vi gøre det bedre?
På seminaret vil virksomheder, myndigheder og andre aktører dele eksempler på eksportfremmeaktiviteter med udgangspunkt i partnerskaber og specifikke sektorer. Herefter vil deltagerne vil være med til at kvalificere debatten om nye muligheder.
Mødet er arrangeret af Miljøministeriet, Eksportrådet, Udenrigsministeriet og Danish Water Forum og støttet af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Rådet for Teknologi og Innovation.
Sidste tilmeldingsfrist er den 9. december til:

tlf: 72 54 42 24,  eller

Tlf: 45 16 90 38
Link til program