Nu er der åbent for ansøgninger inden for Økologisk Byggeri og Ressourcekredsløb

Publiceret 15-08-2013

Ansøgningsrunderne inden for Økologisk Byggeri og Ressourcekredsløb under Program for Grøn Teknologi er nu åbne. Ansøgningsfristen er den 23. oktober 2013, kl. 16.

Program for Grøn Teknologi åbner nu for to ansøgningsrunder om teknologiudvikling inden for Økologisk Byggeri og Ressourcekredsløb.

Ansøgningsfristen er den 23. oktober 2013, kl. 16.

Med annoncerunden for økologisk byggeri opfordres blandt andet til at indsende ansøgninger til udviklingsprojekter, der bidrager til øget arkitektonisk og materialemæssig kvalitet, skaber praktiske og holdbare løsninger, og som fremmer miljørigtige og alternative produkter og metoder inden for byggeriet. Målet er at skabe et helhedsorienteret byggeri, som indgår i en balance med omgivelserne og samtidigt er holdbart og godt at bo i. De gennemgående temaer er et sundt indeklima, samt ressourceeffektivitet med fokus på genanvendelighed, vugge-til-vugge og livscyklustankegangen.

Med annoncerunden for Ressourcekredsløb sættes fokus på udviklingen hen mod en cirkulær økonomi. Der udbydes midler til tilskud til virksomhedernes udvikling, test og demonstration af produkter og løsninger, der skaber øget genanvendelse og recirkulation af materialer.

Læs det fulde opslag om økologisk byggeri og ressourcekredsløb