Konference om EU's verifikationsprogram for miljøteknologi og de internationale perspektiver, 22-24. maj i Bruxelles

Publiceret 13-04-2012

Som afslutning på EU-projektet "Advance ETV" afholdes en konference den 22-24 maj 2012 i Bruxelles. På konferencen vil der blive gjort status for EU's pilot program for verifikation af miljøteknologi (ETV) og det internationale samarbejde om verifikation af miljøteknologi.

Som afslutning på EU-projektet "Advance ETV" afholdes en konference den 22-24 maj 2012 i Bruxelles. På konferencen vil der blive gjort status for EU's pilot program for verifikation af miljøteknologi (ETV) og det internationale samarbejde om verifikation af miljøteknologi. Der vil bl.a. være indlægsholdere fra USA, Canada, Filippinerne og Korea.


I forbindelse med konferencen vil der blive afholdt to workshops. En for organisationer, der kunne være interesserede i at blive verifikations- eller testenhed under EU ETV, og en for virksomheder, der ønsker verifikation af miljøteknologiske produkter.

Derudover afholdes den 24. maj en session om EU ETV i forbindelse med Bruxelles Green Week, hvis tema i år er: The Water Challenge - Every Drop Counts.
Her findes hele programmet og tilmeldingsblanket .

For yderligere information kontakt Mette Tjener Andersson .