10 millioner til vandteknologi i Danmark, Kina og Indien

Publiceret 29-04-2010

Anden annoncerunde under Miljøministeriets tilskudsordning til miljøeffektiv teknologi er gået i gang. Annnoncerunden dækker vandområdet, bl.a. beskyttelse af følsømme vandområder, sikring af rent drikkevand, klimatilpasning samt udvikling, test og demonstration af teknologi i Indien og Kina.

Anden annoncerunde under Miljøministeriets tilskudsordning er gået i gang.

Annnoncerunden dækker en række delemner under vandområdet, bl.a. beskyttelse af følsømme vandområder, sikring af rent drikkevand, klimatilpasning m.m.

Som noget nyt kan der også søges om tilskud til udvikling, test og demonstration af teknologi i Indien og Kina. Formålet er at give virksomhederne mulighed for at tilpasse deres miljøteknologiske løsninger til de særlige udfordringer, der findes i de to lande – til gavn for dansk eksport og til gavn for miljøet i de to lande.

Læs annoncerunde-vand-april2010 (PDF)

Tilskudsordningen er en del af regeringens miljøteknologiske handlingsplan, og har til formål at skabe bedre rammer for danske virksomheders udvikling af miljøeffektiv teknologi. Indsatsen skal målrettes konkurrencedygtige og innovative løsninger på væsentlige udbredte miljøudfordringer.


Læs mere om tilskudsordningen og ansøgningsproceduren