Kemikaliedag om "grøn kemi" den 21. oktober 2009

Publiceret 29-09-2009

Kemikaliedag 09 afholdes i Industriens hus i København den 21. oktober 2009. Overskriften for årets kemikaliedag er "Grøn Kemi - innovation og substitution". Tilmeldingsfrist er 10. oktober 2009.

Kemikaliedag 09 afholdes i Industriens hus i København den 21. oktober 2009. Overskriften for årets kemikaliedag er "Grøn Kemi - innovation og substitution".

Grøn kemi er et begreb, der oprindeligt stammer fra USA, hvor det anses for at være en effektiv tilgang til innovative løsninger på miljøområdet. Det handler om at designe processer og produkter, så man forebygger dannelse af affald og særlig farligt affald, undgår brug og fremstilling af miljø- og sundhedsmæssigt problematiske stoffer, udnytter fornybare ressourcer, opnår maksimal energieffektivitet og undgår uheld og udslip.
Kom og hør, hvordan danske virksomheder kan styrke konkurrenceevnen og forbedre miljøet med grøn kemi.

Læs mere og tilmeld dig på www.kemikaliedag.dk
Dagen arrangeres af Arbejdstilsynet, Brancheforeningen for sæbe, parfume og teknisk/kemiske artikler, CO-industri, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Foreningen for Danmarks Farve- og Lakindustri, Kemikaliebranchen, Miljøstyrelsen og Procesindustrien.