Ny pjece: Miljøteknologi der rykker – 10 virksomheder viser vejen

Publiceret 07-10-2009

Pjecen ”Miljøteknologi der rykker” præsenterer 10 historier om danske virksomheders succes med at udvikle effektive miljøteknologier. Historierne er inspirerende eksempler på, at nye innovative løsninger kan komme både miljøet og virksomhederne til gavn.

Pjecen ”Miljøteknologi der rykker” præsenterer 10 historier om danske virksomheders succes med at udvikle effektive miljøteknologier. Historierne er inspirerende eksempler på, at nye innovative løsninger kan komme både miljøet og virksomhederne til gavn. Der er historier indenfor både luft-, vand- og støjområdet samt gode eksempler på genanvendelse og substitution af kemikalier.

Pjecen kan findes elektronisk under danske succeshistorier , hvor der i de kommende uger vil blive lagt en længere elektronisk udgave af historierne ud. Historierne sætter bl.a. fokus på nogle af de vanskeligheder, der skal overvindes, før teknologiudviklingen er en succes og trængt ud til markedet. I nogle af eksempler berøres også reguleringens betydning som drivkraft for teknologiudvikling.