EU konference om Miljøteknologi og Klimatilpasning

Publiceret 12-08-2009

EU Kommissionen og Miljøministeriet afholder op til FN Klimatopmøde en konference om miljøteknologi og klimatilpasning: "Adapting to Climate Change through Eco-Innovation - The 7th ETAP Forum on eco-innovation". Den afholdes i København i DGI byen d. 23-24 november 2009.

EU Kommissionen og Miljøministeriet afholder op til FN Klimatopmødet en konference om miljøteknologi og klimatilpasning: "Adapting to Climate Change through Eco-Innovation - The 7th ETAP Forum on eco-innovation". Den afholdes i København i DGI byen d. 23-24 november 2009.
Debatten om klima og teknologi handler ofte om at begrænse CO2 udledningen for at forebygge yderligere klimaændringer. Konsekvenserne af klimaændringerne er dog allerede begyndt at slå igennem og kan forventes at tage til i de kommende år, selv hvis det lykkes at begrænse yderligere påvirkning.
Et ændret klima påvirker miljøet på mange forskellige måder og kræver en indsats på mange felter. Og ligesom teknologi spiller en central rolle for at mindske CO2 udledningerne, er teknologi og innovation også vigtig for at finde holdbare løsninger til de udfordringer som klimaforandringerne bidrager til.
Dette ønsker Kommissionen og Miljøministeriet at sætte fokus på gennem afholdelsen af konferencen: "Adapting to Climate Change through Eco-Innovation - The 7th ETAP Forum on eco-innovation" i DGI byen i København d. 23-24 november 2009.
Konferencen er den 7. i en serie "Ecoforum on Eco-innovation" som afholdes under EU's handlingsplan for miljøteknologi, ETAP.