Opfinder- og Idekonkurrence med specialpris for bedste miljøløsning

Publiceret 28-04-2009

Du kan stadig nå at være med i Opfinder- og Idékonkurrencen i forbindelse med Herning Industrimesse. Private og professionelle opfindere samt mindre virksomheder kan deltage. Præmiesummen har en samlet værdi af 612.000 kr., heraf 143.000 kr. til Miljøministeriets Clean Tech pris. Sidste tilmelding er fredag den 15. maj 2009.

Har du bemærket Opfinder- og Idékonkurrencen i forbindelse med Herning Industrimesse? Private og professionelle opfindere samt mindre virksomheder kan deltage. Præmiesummen har en samlet værdi af 612.000 kr. fordelt på fire priser. En af priserne er Miljøministeriets Clean Tech pris til en samlet værdi af 143.000 kr., heraf 70.000 kr. kontant. Sidste tilmelding er fredag den 15. maj 2009.
Det er de Regionale Væksthuse og MCH Messecenter Herning, der inviterer til at deltage i konkurrencen. Den har til formål at fremme kreativitet og opfindsomhed blandt opfindere og mindre virksomheder for at skabe fokus på og medvirke til udvikling af helt nye produkter, processer og koncepter eller forbedring af eksisterende. Foruden 1. og 2. præmie i konkurrencen uddeles ligeledes to specialpriser, nemlig Miljøministeriets Clean Tech pris og INCUBA Science Parks specialpris "Fra forskning til forretning".