Miljøstyrelsens "Projektservice" styrkes

Publiceret 28-05-2008

Sekretariatet for miljøeffektiv teknologi styrker nu sin service og bistand til udformning af projektansøgninger og vurdering af projektidéer. Ansøgere og potentielle ansøgere til forskellige tilskudsprogrammer tilbydes således vejledning og kvalitetssikring i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Sekretariatet for miljøeffektiv teknologi styrker nu sin service og bistand til udformning af projektansøgninger og vurdering af projektidéer. Ansøgere og potentielle ansøgere til forskellige tilskudsprogrammer tilbydes således vejledning og kvalitetssikring i forbindelse med ansøgningsprocessen. Der vil være fokus på både danske og udenlandske finansieringsmuligheder. Sekretariatet har tilknyttet konsulent Hanne Eriksen fra Hanne Eriksen, Ledelse og Erhvervsudvikling til at hjælpe med at servicere virksomheder, der ønsker at iværksætte projekter inden for miljøeffektiv teknologi.

Kontakt Sekretariat for miljøeffektiv teknologi på tlf.: 72 54 40 00 eller e-mail: og få en indledende snak om din projektide, og en vurdering af, hvad vi evt. kan hjælpe med.

Læs mere om baggrund og formål med Projektservice