Stor interesse for tilskud til miljøeffektiv teknologi indenfor vandområdet og alternativer til bundmaling.

Publiceret 28-08-2008

Miljøstyrelsen har modtaget i alt 25 ansøgninger til 2. annoncerunde under ordningen "Tilskud til miljøeffektiv teknologi" inden ansøgningsfristens udløb den 22. august 2008 kl. 12. Der er som udgangspunkt 10 mio. kr. til fordeling, mens der er søgt om tilskud på i alt knap 30 mio. kr.

Miljøstyrelsen har modtaget i alt 25 ansøgninger til 2. annoncerunde under ordningen "Tilskud til miljøeffektiv teknologi"  inden ansøgningsfristens udløb den 22. august 2008 kl. 12. Der er som udgangspunkt 10 mio. kr. til fordeling, mens der er søgt om tilskud på i alt knap 30 mio. kr. fordelt på hovedområderne Vand, Computermodeller til fare- og risikovurdering samt Kemikalier. De fleste ansøgninger ligger indenfor hovedområdet "Vand" og delområdet "Alternativer til biocidholdig bundmaling".

Ansøgningerne bliver i de kommende uger vurderet fagligt, og herefter vil det blive afgjort, hvilke ansøgninger der ydes et tilskud. Miljøstyrelsen forventer at kunne oplyse, hvilke projekter der har modtaget tilskud i slutningen af oktober.